Elkraftsingenjör/Electrical engineer
Type of Employment Full-time
Job position Elkraftsingenjör/Electrical engineer
Work model On location
Application due date ASAP
Are you the one?

Vi letar efter en engagerad och passionerad elkraftsingenjör som vill vara med på vår resa till att bidra till en grönare framtid. Rollen är en del av vår underhållsavdelning baserad i Skellefteå. Du kommer att vara en nyckelspelare i att bygga upp, underhålla och utveckla Northvolts fabrik i Skellefteå och bidra till att bygga en av de första storskaliga europeiska batterifabrikerna.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta nära dina kollegor på underhållsavdelningen med att utveckla, implementera och underhålla Northvolts elnät. Din roll är att upprätthålla ett högkvalitativt elnät och göra förbättringar i fabriken. Du kommer att arbeta i nära samarbete med underhållsavdelningen, produktionsavdelningen och designavdelningen.

Teamet:

Underhållsteamet på Northvolt Ett är i dagsläget drygt 100 kollegor med kompetens inom el, mekanik, automation och mycket annat. Underhållsteamet är ansvariga för det löpande underhållet men kommer även vara väldigt delaktiga i att starta i gång produktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Utföra selektivitetsplaner, kortslutningsberäkningar, reläskyddsberäkningar och implementera dessa i anläggningen.
  • Planering av underhåll, besiktningar, inspektioner och felavhjälpning.
  • Utredningar, analyser och utvärderar olika tekniska lösningar inom elkraftsområdet.
  • Vara en resurs vid projektering vid utbyggnad av befintlig anläggning och av nya anläggningar.
  • Arbetar med långsiktig planering och framtagning av framtida investeringsbehov

Personen vi söker är flexibel, nyfiken och ivrig att lära. Du kommer att få chansen att påverka vår framgångssaga i Sverige (till att börja med) och se resultatet av ditt arbete. Vår organisation värdesätter stor självdisciplin och en naturlig talang för att få saker att hända. Egenskaper som vi värnar om är känsla för kvalitet, vänlighet och humor ett stort sinne för humor.

Northvolt är en arbetsgivare med lika möjligheter. Vi är en mångfaldig grupp individer, förenade av ett gemensamt uppdrag, som inser att även om våra handlingar som individer har en roll att spela för att driva Northvolt mot sina mål, försöker vi alltid gå framåt som ett team. Vi erbjuder dig en öppen och välkomnande atmosfär där vi vinner som ett lag – och misslyckas som ett lag. Northvolt växer med ljusets hastighet och har en stark tro på intern karriärutveckling. För oss är det viktigt att titta på din kompetens och potential, vänligen avstå formuläret som inkluderar din bild och ålder med din ansökan för att hjälpa oss med detta.

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret

Heltid, fast lön

Planerat startdatum, ASAP

Apply externally for this position
About the employer
Founded in 2016 to enable the European transition to a decarbonized future, the company has made swift progress on its mission to deliver the world’s greenest lithium-ion battery. Northvolt is now a European leader within battery production, engaged in partnerships with some of Europe’s premium automotive manufacturers and industry players. At Northvolt we challenge ourselves and others everyday to move rapidly towards a more sustainable future. We use passion, boldness, and excellence to invent, build and recycle the greenest batteries in the world. Together we learn, fail and grow in a caring team, knowing our multiple perspectives and skills are crucial to our success. Welcome to Northvolt!
northvolt.com