Kvalitetstekniker
Type of Employment Full-time
Job position Kvalitetstekniker
Work model On location
Application due date ASAP
Are you the one?

Northvolt har en spännande arbetsmöjlighet för en kvalitetstekniker att gå med i vårt passionerade kvalitetsteam för att stödja vår produktionslinje i Northvolt Ett, vår Gigafactory belägen i Skellefteå.

Kvalitetsteknikern kommer att ansvara för efterlevnad av produktkvalitet i vår produktionslinje. Du kommer att ansvara för att bekräfta nyckelkvalitetsattribut för mellanprodukter och processer, identifiera och agera på kvalitetsutmaningar i produktionen.

Kvalitetsteknikern kommer att arbeta nära produktionspersonal och kvalitetsingenjörer. Flexibilitet och vilja att göra övertid för att täcka produktionstoppar förväntas. Det primära målet för denna position är att bidra till att säkerställa kvalitet längs alla produktionssteg och produktresultat för att skapa en stabil processmiljö under produktionen.

Generellt har du erfarenhet av kvalitetskontroll och relevanta tekniska tillämpningar; tidigare erfarenhet i produktionsmiljö är ett plus. Dessutom är du skicklig på att implementera kvalitetsprinciper och metodik.

Du kommer att ansvara för att se till att produktionsprocesser och produkter uppfyller Northvolts och kunders kvalitetsspecifikationer, definiera in-line problem samt rekommendera och följa upp förbättringar.

Ansvaret som kvalitetstekniker inkluderar, men är inte begränsat till följande:

  • Leda dagliga kvalitetssäkringsaktiviteter i produktionen för att säkerställa att produktions- och produktkvalitetsspecifikationer uppfylls.
  • Kunskaper att använda olika analysutrustning såsom Karl Fischer, mätning med linjal eller mikrometer, mikroskop etc.
  • Se till att kontroller genomförs enligt kontrollplanen.
  • Tolka data och rapportera data/resultat på års-, månads- och daglig basis.
  • Definiera produkt- eller processproblem och avvikelser samt rekommendera förbättringar.
  • Säkerställa omedelbara aktiviteter och beslut i händelse av avvikelser och kvalitetsfrågor
  • Delta i 8D-övningar och se till att åtgärderna genomförs.
  • Delta i och förbättra 5S-metodik och åtgärder tillsammans med produktionsteamet.

Personen vi söker är starkt målinriktad, nyfiken och ivrig att lära sig. Driv och passion är en del av ditt DNA. Du kommer att få chansen att påverka vår framgångssaga i Sverige och se resultatet av ditt arbete. Vår organisation kräver och värdesätter stor självdisciplin och en naturlig talang för att få saker att hända. Kvalitetsteknikern är en viktig medlem av kvalitets- och produktionsteamen och nyckeln till Northvolts uppdrag att möjliggöra framtidens energi.

Ansök med CV och personligt brev eller din fullständiga LinkedIn-profil. När du har ansökt får du logik- och personlighetstest automatiskt från Alva Labs. Se till att göra dem eftersom vi endast kommer att granska kandidater som har genomfört proven.

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret. När du har ansökt får du logik- och personlighetstest automatiskt från Alva Labs. Se till att göra dem eftersom vi endast kommer att granska kandidater som har genomfört testerna.

Heltidsanställning, fast lön.
Skiftarbete krävs.
Kollektivavtal – Teknikavtalet
Planerat startdatum är så snart som möjligt.

About the employer
Founded in 2016 to enable the European transition to a decarbonized future, the company has made swift progress on its mission to deliver the world’s greenest lithium-ion battery. Northvolt is now a European leader within battery production, engaged in partnerships with some of Europe’s premium automotive manufacturers and industry players. At Northvolt we challenge ourselves and others everyday to move rapidly towards a more sustainable future. We use passion, boldness, and excellence to invent, build and recycle the greenest batteries in the world. Together we learn, fail and grow in a caring team, knowing our multiple perspectives and skills are crucial to our success. Welcome to Northvolt!
northvolt.com