Underhållsmekaniker Recycling
Type of Employment Full-time
Job position Underhållsmekaniker Recycling
Work model On location
Application due date 1 September 2024
Are you the one?

Underhållsmekaniker Recycling

Vi letar efter engagerade och drivna mekaniker till Northvolt Revolt Skellefteå för att hjälpa oss i vårt uppdrag att bidra till att tillverka världens grönaste batterier. Genom att jobba med oss kommer du att vara med och bygga det första interna återvinningsflödet för batterier i världen. Effektiv återvinning av uttjänta batterier är nyckeln till att sluta kretsen för batterier och för att uppnå ett minimalt koldioxidavtryck.

Om jobbet

Vi bygger upp Revolt från grunden och kommer att behöva människor som inte bara är bekväma med att följa procedurer utan också skapar dem. Den idealiska kandidaten bör se sig själv som en riktig lagspelare med en stor personlighet och attityd. Någon som är utåtriktad, har utmärkt kommunikationsförmåga, gillar att samarbeta med människor och vill ge sitt allt och engagera sig i att se detta fantastiska projekt nå sin fulla potential.

Som mekaniker erbjuds du en spännande vardag fylld med variation och problemlösning då du arbetar nära produktionen. Du kommer att arbeta löpande med underhållsarbete, idrifttagning, felsökning, reparation och inspektion. Du arbetar tillsammans men också självständigt i ett team med andra mekaniker, och tar stöd av tekniska underlag.

Om teamet

För en bättre förståelse anser vi att det är viktigt att du aktivt deltar när maskiner och utrustning installeras och driftsätts. Du kommer att få utbildning och stöd från många kunniga kollegor. Vi vill att du utvecklar ett nära och bra samarbete med dessa för att vi tillsammans ska kunna nå målet att maximera vår produktionseffektivitet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Idrifttagning av ny utrustning
  • Inspektion, felsökning och underhållsarbeten på processutrustning
  • Löpande arbete och samarbete nära operatörer, tekniker och produktionspersonal för att kartlägga utveckling- och problemlösningsområden i produktionen.

Vi söker dig som

  • Har utbildning inom mekanik och/eller annan underhållsteknisk utbildning
  • Erfarenheter från processindustrin eller som fordonsmekaniker bedöms likvärdiga.
  • Meriterande för tjänsten är certifiering för heta arbeten, truck mm
  • Har B-körkort.
  • Kan kommunicera i engelska både i tal och skrift

Övrig information

Vi erbjuder heltidsanställning med månadslön enligt avtal. Både dagtid och skiftgång kommer att erbjudas.

Placering: Skellefteå

Ansök nedan genom att bifoga ditt CV och personligt brev